
Τα παραδοσιακά ζυμαρικά για την οικογένεια Φουρτουλάκη αποτελούν οικογενειακή υπόθεση. Από το 1984 μέχρι και σήμερα μοιράζονται το ίδιο πάθος για την έρευνα και επιλογή των φρέσκων και αγνών υλικών από τοπικούς παραγωγούς αλλά και την παρασκευή και συσκευασία των προϊόντων τους. Οι χυλοπίτες, η μανέστρα, ο τραχανάς, τα λαζάνια αλλά και τα ζυμαρικά με αλεύρι ολικής άλεσης διατίθενται στον χώρο του εργαστηρίου αλλά και σε επιλεγμένα σημεία της αγοράς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου